Velkommen til CURIE Invest

Velkommen til dit nye investeringsunivers - CURIE Invest.

Kurset er både til dig, der allerede investerer, men har lyst til at styrke din investeringsstrategi og til dig, som endnu ikke er startet på at investere endnu.

Vi har forsøgt at gøre det let for dig, når du skal ud på din investeringsrejse. Vi giver dig ikke konkrete bud på, hvad du skal investere i, men derimod teknikker for dig til at vurdere, hvad der er potentielt kunne være værd at investere i. På kurset får du information fra de bedste eksperter og personlig erfaring, som vi har samlet sammen. Hvordan du bruger informationen og rådene fra kurset er helt op til dig - og dit eget ansvar.

Der er lige lidt praktik og guidelines til kurset, som vi skal have på plads:

Guidelines til kurset:

  1. Hvor meget tid, skal du sætte af? Det er helt op til dig, men vi anbefaler, at du sætter i hvert fald en time af om ugen til at se videoerne og lave opgaverne i øvelsesbogen. Alternativt kan du i løbet af en hel dag komme et godt stykke gennem de første moduler og allerede have købt din første aktie. For de fleste skal tankerne og overvejelserne om det første aktiekøb lige modnes inden man er klar til at gå i krig med at handle, så du gør det, der passer dig bedst. Kurset har en masse anbefalinger til mere læsestof, podcasts og inspiration, som du kan dykke ned i, hvis du har mere tid og lyst. 
  2. Modulerne foregår sådan, at der først er en video du skal se, læs derefter e-bogen, der er mere uddybende, og hvor du også vil finde øvelserne, der vil træne dig i den nye viden, du har tilegnet dig. I flere af modulerne vil du også finde bonus interviews med investeringseksperter. 
  3. Modulerne er bygget op sådan, at de første tre moduler giver dig en introduktion til aktieinvestering: Vi skal igennem, hvorfor du egentlig skal investere, hvordan du kommer i gang, have svar på nogle af de oftest stillede spørgsmål, som “hvor mange penge skal jeg starte med?”, vi skal kigge på frygten og bekymringerne, mange har når de investerer - og vi skal omkring, hvordan du håndterer dem. Så skal vi have helt styr på begreberne og de vigtigste definitioner i investering og hvordan du egentlig finder dine drømme investeringer og får styr på gebyrerne. 
  4. De videre moduler omhandler de forskellige strategier, du kan benytte, hvordan du tager stilling til og finder din risikoprofil, så skal vi en tur omkring skat og alt det, du skal være opmærksom på her. Og vi skal gå mere i dybden med, hvordan du holder din strategi ved lige, samt nogle af de værktøjer, du kan bruge til at tage hånd om dine investeringer, når verden forandrer sig. 
  5. Det er en god ide, hvis du finder en makker at investere med. Så kan I hjælpe hinanden, dele jeres bekymringer, successer og glæder. For vi kan lære rigtig meget af at diskutere med hinanden, når vi investerer, på den måder bliver du mere bevidst om, hvad der er det rigtige for dig. Hvis du ikke lige kender nogen som også gerne vil i gang, så kan du selvfølgelig også gøre det alene med støtte fra dette kursus.
  6. Skriv til os, hvis der er noget du mangler eller gerne vil have mere af. Vi vil meget gerne høre fra dig. Du kan kontakte os på [email protected]

Håber du får rigtig meget ud af at være på dette kursus! Husk at du har købt adgang til kurset i seks måneder, så kom gerne i gang så hurtigt som muligt.

De bedste hilsner,

Louise og Susanne

Færdiggør og fortsæt