CURIE Invest - dit online investeringskursus

Velkommen til dit nye investeringsunivers CURIE Invest. Du har valgt det helt rigtige kursus, hvis du har lyst til at lære at investere i aktier.

   Se promovideo Tilmeld dig nu for 1.595 kr. (spar 600 kr.)

Vil du gerne lære at investere? Vil du gerne have styr på din økonomi og se dine penge arbejde for dig om natten? Drømmer du om økonomisk frihed til at kunne tage orlov fra jobbet og rejse med familien? Eller om at forlade arbejdsmarkedet tidligt? Så er dette digitale kursus 'CURIE Invest' et godt sted at starte.

Kurset er en videreudvikling af bogen 'Sæt Kursen' og har fokus på at give dig helt konkrete redskaber til at starte din investeringsrejse. Kurset guider dig på vej med videoer, øvelser og gode råd fra de bedste investeringseksperter. Det er nemt at blive overvældet af information om gode investeringer, strategier, faldgruber, mv. Derfor har vi gjort meget ud af at kuratere kurset til dig og vi har skrabet alt overflødig fra, så du hurtigt og nemt kan komme i gang eller videre med din investeringsrejse.

Målet med kurset er, at du kommer i gang med at investere og har ro i maven, fordi du arbejder dig henimod dine økonomiske drømme og ikke bare lader det blive ved snakken.


CURIE Invest giver dig:

 • Et videokursus med 6 moduler og øvelser, du kan tage, når det passer dig indenfor 6 måneder efter dit køb.
 • Værktøjer til at komme i gang med at investere.
 • Øvelser der træner dine investeringskompetencer.
 • Inspiration til at skabe økonomisk frihed og det liv, du drømmer om!
 • Indblik i hvorfor du skal investere, investorens psykologi, investeringsstrategier, porteføljestyring, skat og gebyrer.
 • Gode råd fra nogle af de bedste eksperter indenfor investering, skat, pension, mv.


Når du har gennemført kurset, er du klædt på til at:

 • Starte dit depot og dine investeringer.
 • Sætte dig økonomiske mål, der hjælper dig på vej mod dine drømme.
 • Få dine penge til at vokse.
 • Vælge hvad du skal investere i.
 • Analysere investeringer.
 • Foretage dine første investeringer, hvis du ikke allerede er i gang.
 • Optimere dine investeringer i forhold til skat.
 • Rebalancere din portefølje.
 • Stressteste din portefølje.
 • Sætte kursen mod økonomisk frihed


Hvem er kurset til?

 • Novicer og nybegyndere. Til dig der gerne vil i gang med at investere, men ikke ved, hvor du skal starte eller hvor meget, du kan starte med. Så vil dette kursus hjælpe dig godt på vej.
 • Dig der er relativ ny til investering. Til dig der har lavet dine første investeringer, men stadigvæk har mange spørgsmål, der melder sig, såsom: Har jeg sammensat min portefølje rigtigt? Betaler jeg for meget? Har jeg den rigtige risikoprofil? Spørgsmål du er klar til at få svar på hellere i går end i dag.
 • Alle de travle. Til dig der har travlt med job, familie og en to-do-liste længere end Nilen. Dig der ville elske at lægge dig til at sove om aftenen og vide, at dine penge arbejder for dig, fordi du har lært af nogle af de bedste investorer, du har lagt din strategi og placeret dine penge. Så du kan bruge tiden på at gøre ting, du elsker, med folk du elsker.

Hvem er kurset ikke til?
 • Dig der leder efter et ‘quick fix’ til at blive rig hurtigt. Kurset er ikke for dig, der tror at du kan købe et kursus og så pludselig tjene millioner. Der skal arbejde, tanker og prioritering til for at se resultater.
 • Daytradere og erfarne investorer. Kurset er ikke til dig som allerede bruger mange timer på at investere, læse regnskabstal, købe og sælge værdipapirer hver dag. Dig der allerede en bred investeringsportefølje, som du har styr på. Dette kursus er skabt til at hjælpe nye investorer med at komme i gang og blive hjemmevante på avisernes kurssider uden dagligt at bruge oceaner af tid, så dette er nok ikke det bedste kursus for dig.

Fra investerings-novice til investor
"Kender du følelsen af at have en knude i maven, når du skal logge på din netbank og kigge på dine finanser, om det så er din lønkonto, huslån, pensionsopsparing eller investeringer, som din bankrådgiver vist engang overtalte dig til at købe?

Det gør jeg! Jeg har i mange år haft våde håndflader og bankende hjerte hver evig eneste gang, jeg skulle åbne min netbank, fordi jeg havde brugt meget mere, end jeg tjente. Når nogen bare nævnte ordet “pension” eller “opsparing,” kunne jeg nærmest desperat mærke de grå hår (og den dårlige samvittighed) springe frem, fordi jeg ikke havde styr på det. Jeg havde hverken styr på, hvad der kom ind og ud af mine konti, hvad jeg havde af lån, hvad jeg betalte for min kassekredit, jeg havde ikke nogen pension og investeringer var et sted i Rusland.

Men for 7 år siden fik jeg nok, og jeg tog en beslutning. Jeg ville lære alt, hvad jeg kunne om penge og investering - og kurset her er alt, hvad jeg har lært."

Fortæller Louise Fredbo-Nielsen, co-forfatter til CURIE Invest, forfatter til bestseller bogen Sæt Kursen og Vært på TV-programmet Luksusfælden.

"Er du lige startet med at investere eller er du ikke kommet i gang endnu, så bare rolig. Kurset her er til dig. Jeg har selv været, hvor du er nu, og det er ikke længe siden. Jeg husker, hvordan det er at komme i gang med at investere, hvilke spørgsmål der presser sig på og hvilke bekymringer, der fylder, for jeg var i dine sko for nogle år siden. Jeg er ikke en ekspert, der har undervist i emnet i 20 år og som for længe, længe siden har glemt, hvordan det føles at være i begyndelsesfasen. Jeg har simpelthen bare fundet ud af, hvad der virker, og det vil jeg dele med dig.
Da jeg skulle lære at investere brugte jeg timer og atter timer på at google, researche, læse artikler, læse bøger, tale med eksperter og investeringsrådgivere, høre podcasts og så google videre. Du kan sagtens lære at investere på egen hånd, men kurset her er en genvej til dig, der har et job at passe, børn at kramme og et liv at leve.

For Louise og jeg har lagt os i selen for at give dig et kursus, som indeholder dét, du skal vide og reflektere over, når du går i gang med at investere. Hverken mere eller mindre. Kurset er din nøgle til at komme igang med det, du har ønsket at gøre længe."

Fortæller Susanne Odgaard co-forfatter til CURIE Invest, grundlægger af CURIE-netværkene og partner i FUTUREWORKS Cph.


Hvad får du ud af kurset?

Det tog os begge flere måneder at få købt vores første aktier og flere år at få styr på vores økonomi og pension, men i løbet af den tid har vi læst nærmest alt, hvad der findes om investering. Vi har haft fingrene dybt nede i investeringsmulden selv, vi har interviewet et hav af eksperter og brugt en hulens masse tid på at få deres guldkorns vigtigste essens frem, så de er brugbare og lette at gå til for dig.

For første gang udbyder vi de indsigter, som vi har gjort os i forhold til at vurdere aktier og lave investeringsstrategier på et digitalt kursus, hvor du kan lære at investere og få alt det, du behøver for at komme i gang.

Du kan med fordel både tilgå kurset via din webbrowser på computeren og via Teachable app'en på din mobiltelefon.


Pris
 • Earlybird pris: 1.595 kr. (inkl. moms). Da det er første gang kurset kører, får du en opstartsrabat på ca. 25% og sparer 600 kr.
 • Normalprisen på kurset er 2.195 kr. (inkl. moms).


Kom i gang nu!" 5 ud af 6 stjerner. Fremragende guidebog om investering — ”Sæt kursen” er lige relevant for mænd som kvinder, der endnu ikke er kommet i gang med at investere."

- Jyllands-Posten, Om bogen "Sæt Kursen"

Kursusindhold


  Introduktion til CURIE Invest
Tilgængeligt i dage
dage Efter du tilmelder dig
  Modul 2: Forstå sproget - De vigtigste begreber
Tilgængeligt i dage
dage Efter du tilmelder dig

Din instruktør


Louise Fredbo-Nielsen og Susanne Odgaard
Louise Fredbo-Nielsen og Susanne Odgaard

Om Louise Fredbo-Nielsen, Tv-vært, forfatter og fremtidsforsker

Louise Fredbo-Nielsen er forfatter til bestsellerbogen Sæt Kursen og vært på TV3-programmet Luksusfælden, der hjælper med at redde økonomien hos økonomisk nødstedte danskere. Louise arbejder til daglig som fremtidsforsker. Hun holder massevis af foredrag i både Danmark og resten af verden hos store, globale koncerner og små startups, hos ministerier og internationale organisationer.

Om Susanne Odgaard, grundlægger af CURIE og partner i FUTUREWORKS Cph

Gennem de sidste femten år har Susanne arbejdet som rådgiver indenfor digitalisering og forretningsudvikling. Hun er partner i innovationsbureauet FUTUREWORKS Cph og grundlægger af topledernetværket CURIE, som er et professionelt netværk for ambitiøse kvinder, der interesserer sig for forretningsudvikling, ny teknologi og innovation. Gennem de seneste mange år har hendes fokus være på, hvordan nye teknologier påvirker markedet, de internationale markedsdynamikker og investeringspotentialet. 

CURIE Invest - dit online investeringskursus

Velkommen til dit nye investeringsunivers CURIE Invest. Du har valgt det helt rigtige kursus, hvis du har lyst til at lære at investere i aktier.

   Se promovideo   Tilmeld dig kurset

Ofte stillede spørgsmål


Hvornår starter og slutter kurset?
Kurset starter når du har købt det, og du har adgang til alt materialet i 6 måneder, hvor du kan tage det i dit eget tempo og selv beslutte, hvornår du starter og slutter.
Hvor lang tid skal jeg bruge på kurset?
Det er helt op til dig. Vi anbefaler, at du sætter i hvert fald 2 timer af om ugen til at se videoerne og lave opgaverne i øvelsesbogen, som du får. På den måde holder du dig i gang løbende. Hele kurset tager ca. 8 timer at komme igennem. Kurset har en masse anbefalinger til mere læsestof, podcasts og inspiration, som du kan dykke ned i, hvis du har mere tid og lyst.
Kan jeg få mine penge tilbage, hvis jeg fortryder?
Ja, der er 30 dages fuld returret efter dit køb. Bare send os en e-mail, hvis du ikke er tilfreds, så klarer vi det.
Fortæller dette kursus mig, hvad jeg skal investere mine penge i?
Der er ingen anbefalinger af enkeltaktier og andre enkeltinvesteringer i kurset, men du får nogle af de dygtigste investeringseksperters råd til at finde ud af, hvad du skal sætte dine penge i. Kurset underviser dig i at træffe bedre investeringsbeslutninger, forstå risiko, de forskellige aktivklasser og hvordan du kommer i gang.

Kom i gang nu!